PARTICULIERE KLANTEN

Administratiekantoor Devos ondersteunt particulieren bij hun persoonlijke belastingzaken,
maar ook bij incasso procedures van leveranciers, overheid en zorginstanties.

Elk jaar verandert de belastingwetgeving

Het doen van uw belastingaangifte vereist een gerichte deskundigheid. Het juist toepassen hiervan voorkomt dat u te veel belasting betaalt. De snel veranderende wetgeving maakt het voor particulieren in veel gevallen moeilijk, hier zelf het maximale uit te (blijven) halen. Administratiekantoor Devos biedt u daartoe de nodige ondersteuning bij uw belastingzaken.

Momenteel biedt het belastingstelsel de mogelijkheid, bijtellingen en aftrekposten gunstig te verdelen over beide fiscale partners. Ouderen, gehandicapten, mensen met een chronische aandoening wordt aangeraden altijd aangifte te doen, aangezien zij vaak aftrekposten hebben. Ook voor mensen die niet het gehele jaar hebben gewerkt is het zinvol een belastingaangifte te doen, teneinde de “te veel op loon ingehouden belasting” terug te krijgen.

Bovenstaande kan als gevolg van verandering in de belastingwetgeving veranderen. Zo zijn in 2011 de regels omtrent het fiscale partnerschap gewijzigd. Kennis van belastingzaken dient te worden onderhouden en juist te worden toegepast. Administratiekantoor Devos onderhoud haar kennis op dit gebied en past die graag voor u toe.

Administratiekantoor Devos kan ondermeer
de volgende diensten voor u verrichten:

Administratiekantoor Devos kan u ook ondersteunen
bij incasso-procedures

Betalingsproblemen met bedrijven, overheid of zorginstanties? Iedereen kan er mee te maken krijgen. Aanmaningen en incasso’s kunnen zo dwingend overkomen, dat u geneigd bent direct te betalen. Ik kan voor u uitzoeken of de vordering wel terecht is.

Nadere informatie

De tarieven voor de meest voorkomende diensten voor particulieren, staan op deze site vermeld onder “tarieven particulieren”.

Aangezien deze diensten een persoonlijk karakter hebben, verzoek ik u voor nadere informatie of een opdracht contact met mij op te nemen. U kunt mij bellen op de telefoonnummers die staan vermeld in de linkerbalk van deze site. Ook kunt u mij eenvoudig via het contactformulier van deze site vragen contact met u op te nemen. Net wat uw voorkeur heeft.

Ik leg u dan graag uit, wat mijn werkwijze is en hoe wij onderling de benodigde gegevens en informatie kunnen uitwisselen. Dit kan in principe in eerste instantie telefonisch. U kunt uiteraard ook een afspraak maken op mijn kantooradres. In geval u een persoonlijk bezoek aan uw huisadres meer op prijs stelt, kunnen daar in sommige gevallen kosten aan verbonden zijn (bijvoorbeeld bij een bezoek buiten Nunspeet). Dit spreken wij dan van tevoren af.

Administratiekantoor Devos: ik help u graag VERDER.

Inge Devos

terug naar boven